Loading...

Online groeien en regionaal scoren!

Professioneel en mooi design, aangepast aan je huisstijl

Uw website vormt vaak de eerste indruk van uw bedrijf. Trek de aandacht, hou de aandacht. Wij maken een knap webdesign dat bij uw bedrijf past en waar u 100% over bent.

Topranking in Google

Wij zorgen voor een (regionale) website waar Google en uw bezoekers van smullen. Een modern design, aansprekende SEO webteksten en technisch perfect in orde: u kan bouwen op onze websites. Meer bezoekers en meer klanten, dat is ons streefdoel.

Responsieve website

Wij garanderen u een responsive website die op elk toestel tot zijn recht komt. Concreet betekent dit dat uw website op elk apparaat optimaal raadpleegbaar is met een hoge snelheid.

Hosting

Onze eigen servers garanderen een optimale bereikbaarheid van uw website. U mag dus rekenen op een onberispelijke kwaliteit, een hoge snelheid en een doorgedreven veiligheid. Dit tegen een zeer scherp prijskaartje. Uiteraard zijn ook e-mailadressen inbegrepen.

SEO Copyrighting

SEO teksten zijn essentieel om gevonden te worden in Google. Bij AlphaLeads zorgen we dat deze teksten geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Wij schrijven op een zoekmachine vriendelijke manier, maar ook de lezer heeft er heel wat aan.

Leadgeneratie en regionale klanten

Bezoekers omtoveren tot klanten? Wij zijn er in gespecialiseerd. Wij genereren warme leads die u kan omzetten in klanten. Lokale klanten verbinden met lokale zelfstandigen is het uitgangspunt en onze regionale websites zijn daarvoor perfect geschikt. U zoekt toch vaak ook in de eerste plaats regionaal, nee?

Social Media Management

Sociale media, het vraagt veel tijd, en het kan nogal snel een soep worden als je hier niet georganiseerd mee aan de slag gaat. Bij AlphaLeads zeggen we namelijk “if you fail to plan, you plan to fail”. Wij ondersteunen je met een organisch groeiplan waar je volgers van zullen smullen, en nog beter een plan dat rendeert.

 1. Hoe kunnen wij helpen?

  Strategie

  We starten met het uitdokteren van een opmaat gemaakte strategie. Dit doen we samen met jou en onze content managers. We kiezen het social mediakanaal dat het beste bij jou past.

  Jouw huisstijl

  Je bedrijfspagina maken we volledig naar jouw huisstijl op. En verwerken hierin de belangrijkste aspecten waar je klanten op letten.

  Maintenance

  Wij vertegenwoordigen jouw pagina online. Door frequente updates en doordachte posts brengen wij jouw missie over.

  Advertenties

  Ook met advertenties kunnen wij blindelings overweg om jouw business de boost te geven dat het nodig heeft.

 2. Waarom social media?

  Hier hebben we niet veel uitleg bij nodig. Dagelijks zitten er meer mensen op de grote social mediakanalen dan er mensen naar een tv-zender kijken zoals VTM. We geven jullie graag nog even een aantal statistieken mee:

Interesse?

Contacteer Ons